Copiii uciși la școala din Texas aveau între 8 și 11 ani și erau în aceeași clasă

Încetul cu încetul, devin cunoscute mai multe detalii despre masacrul de la școala Robb din Texas, Statele Unite. Potrivit guvernatorului statului, atacatorul a alertat cu 15 minute înainte, pe Facebook, despre crima multiplă pe care urma să o comită.

El a avertizat și pe rețele înainte de a-și împușca bunica, care a fost grav rănită. Guvernatorul a indicat că până în prezent atacatorul nu avea antecedente penale sau antecedente de probleme psihice. Nu avea nicio slujbă, niciun partener, nici prieteni.

Se mai stie ca Salvador Ramos a actionat singur si ca a avut un accident de circulatie chiar inainte de a ajunge la scoala. Evenimentul i-a șocat pe locuitorii orașului Uvalde, unde se află școala.

Copiii aveau între 8 și 11 ani și erau în aceeași clasă. Printre victime s-au numărat și două profesoare, iar una dintre ele a încercat să se pună în fața minorilor drept scut.

Tragedia din Uvalde, Texas, are loc la câteva zile după atacul armat dintr-un supermarket din New York, pe 14 mai, unde au murit 10 persoane.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata