Covid-19 poate ruina din nou vacanțele și călătoriile planificate în această vară

O creștere a numărului de infecții cu coronavirus a fost din nou înregistrată în Franța. Potrivit Ministerului Sănătății, recent au fost 200 de mii pe zi. Farmaciile din toată țara nu pot ține pasul cu afluxul de oameni care doresc să facă un test. Orașul Lyon a fost literalmente acoperit de un val de Covid-19, care a devenit al șaptelea la rând, cu tulpina Omicron în rolul principal.

Autoritățile franceze reamintesc din nou despre importanța purtării măștilor, în special în locurile aglomerate și transportul public.

Germania trage și ea un semnal de alarmă. Numărul de infecții pe baza rezultatelor testelor a crescut la 150.000 pe zi. Aceasta este puțin mai mică decât cifrele înregistrate în Marea Britanie – 154 mii. Italia raportează 132.000 de cazuri noi.

O tendință similară de „covid de vară” este remarcată de autoritățile din toate țările europene, subliniind că tulpina Omicron este foarte contagioasă. Acest lucru îi amenință pe europeni să-și ruineze vacanțele de vară și călătoriile planificate.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata