COVID-19: Vaccinare 24/24 de ore în Marea Britanie

Aproape trei milioane și jumătate de infectați și 90 de mii de decese – pe fondul unei pandemii galopante în Marea Britanie, unde sunt create noi „vaccinodromuri”. Se utilizează orice spații mari sub acoperiș, inclusiv, de exemplu, catedrale.

Autoritățile subliniază că nu au nici timp, nici spațiu de manevră – există deja peste 37 de mii de pacienți cu COVID-19 în spitale. În Londra se crede că vaccinarea se poate face non-stop și șapte zile pe săptămână.

Medicamentul anti-coronavirus Pfizer / BioNTech a fost deja produs în cantitate de 40 de milioane de doze și a fost primit în 60 de țări.

Germania, care a trecut prin primul val al pandemiei cu relativă ușurință, are în vedere înăsprirea restricțiilor deja stricte. În China, autoritățile au introdus un alt blocaj – acum în nord-estul țării, unde peste trei milioane de persoane au fost în carantină.

Shijiazhuang, capitala provinciei Hebei, se află în zona restricțiilor în vigoare de luni.

În prezent, peste 96 de milioane de oameni sunt infectați cu coronavirus în lume, cu peste două milioane de oameni care au murit din cauza COVID-19, până în momentul de față.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata