CUB anunță crearea organizației de tineret. Când va avea loc congresul noii formațiuni politice

Joi, la ora 13:00, va fi anunțată crearea organizației de tineret a Coaliției de Unitate și Bunăstare (CUB). Anunțul în acest sens a fost făcut de către unul din fondatorii formațiunii politice, Ion Terguță, pe pagina sa de Facebook.

În aceeași ordine de idei, Terguță a precizat că congresul CUB ar urma să aibă loc sâmbătă, cinci noiembrie.

„În spate sunt sute de oameni care cred că REPUBLICA MOLDOVA e și țara lor. Și vor să pună umărul. Și vom fi mii. Va trebui să ridicăm la CUB efortul pentru a rămâne o societate LIBERĂ și PROSPERĂ. Avem un drum de parcurs și vă invităm să-l parcurgem împreună.”, a scris Ion Terguță.

Amintim că, la întâi noiembrie, a fost lansată o nouă formațiune politică – Coaliția pentru Unitate și Bunăstare, condusă de fostul deputat al Platformei DA, Igor Munteanu.

„Este un partid politic de inspirație liberală, de centru dreapta, pro-european și noi suntem dedicați să-l punem în serviciul cetățenilor. Acest proiect politic este pregătit de mai mult timp, însă am hotărât că în această săptămână vom ajunge la fructificarea efortului nostru colectiv, a echipei pe care o vedeți alături de noi și a multor persoane și personalități din spațiul public, care se vor alătura acestui efort în ziua de 5 noiembrie, atunci când CUB va avea congresul de constituire”, a declarat fostul deputat al Platformei DA, Igor Munteanu, în cadrul unei conferințe de presă.

Printre membrii grupului de inițiativă pentru crearea CUB se numără fostul secretar general al Platformei DA, Ion Terguța, dar și Igor Munteanu, prorectorul de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Ludmila Armașu, vicepreședintele raionului Anenii Noi, Octavian Zelinschi, expertul în finanțe și bănci Sveatoslav Mihalache, expertul în sănătate, Rodica Grama, antreprenorul Eduard Bulgac și fostul ambasador Igor Clipii.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata