Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor: „Cea mai rea practică a vremurilor lui Plahotniuc revine în Parlament”

Fondul pentru subvenționarea agriculturii nu va fi majorat, iar fermierii care au suferit de dezastrul rampant nu vor primi asistența mult așteptată. Salariile medicilor nu vor crește cu 40%, iar familiile din toată țara vor rămâne fără sprijin financiar în valoare de 1.000 de lei pentru a-și pregăti copiii pentru școală. Diaspora nu va fi scutită de plata taxelor la importul de proprietăți în țară, inclusiv mașini. Și totul pentru că președintele Igor Grosu a refuzat să includă aceste inițiative pe agenda ședinței parlamentare.

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a venit cu proiectele de lege corespunzătoare. În acest sens, reprezentanții aleși ai PCRM și PSRM au declarat că cea mai proastă practică din timpul lui Plahotniuc, când toate inițiativele opoziției au fost respinse necondiționat, a revenit în parlament. Cu toate acestea, au remarcat, chiar și Adrian Candu nu și-a permis să fie așa.

În același timp, deputații au subliniat că toate aceste inițiative au fost cuprinse în programele electorale ale președintelui și PDS. Acum a devenit clar că acestea erau doar cuvinte frumoase și nu intenții reale, au remarcat reprezentanții blocului, potrivit celor de la PSRM și Partidul Comuniștilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata