Deputații se întrunesc joi în ședință. Dezbaterea moțiunii de cenzură asupra activității guvernului, pe ordinea de zi

Ordinea de zi a ședinței plenare de joi, 22 septembrie, a fost completată. Biroul permanent al Parlamentului a aprobat ieri suplimentul cu subiectele propuse de comisiile permanente.

Deputații vor examina, în prima lectură, proiectul de lege care prevede majorarea claselor de salarizare pentru asistenții sociali comunitari și asistenții parentali profesioniști cu studii superioare tehnice. Tot în prima lectură vor fi dezbătute modificări la Codul fiscal și la Legea cu privire la Procuratură.

La ședința plenară va mai fi discutat proiectul de lege cu privire la cerințele de bază în securitatea radiologică și modificări la Legea privind administrația publică locală.

Parlamentarii vor mai discuta despre ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Statului Qatar privind abolirea vizelor de scurtă ședere pentru titularii pașapoartelor ordinare și a Acordului în domeniul securității sociale dintre țara noastră și Regatul Spaniei.

Tot în ședința de astăzi va fi dezbătută Moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului Republicii Moldova, inițiată de Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Precizăm că, ședința plenară va începe la ora 15:00.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata