Deputatul Marina Tauber are interdicție de părăsire a țării

Deputatul Marina Tauber are interdicție de părăsire a țării. Aceasta a fost pusă sub acuzație într-un dosar din genericul „furtului miliardului”. Potrivit procurorilor anticorupție, în cadrul audierilor, Marina Tauber s-a abținut să facă declarații, solicitând termen pentru a face cunoștință cu învinuirea formulată. Deputata nu își recunoaște vina.

Ieri, Parlamentul a încuviințat ridicarea imunității parlamentare a deputaților din Fracțiunea parlamentară a Partidului politic ”ȘOR”, Marina Tauber și Ilan Șor. Toate cele patru hotărâri au fost prezentate și adoptate în mod separat, cu voturile deputaților din PAS și din cei ai Partidului politic ”ȘOR”.

Marina Tauber a mai rămas o dată fără imunitate parlamentară, în septembrie, 2019, la solicitarea procurorului general interimar de atunci, tot Dumitru Robu. Atunci, deputatei i se imputau legături cu frauda bancară din 2014. Dosarul așa și nu s-a mai finalizat și a fost clasat, din lipsă de probe.

În privința lui Șor însă, povestea este și mai amuzantă. Deputatului, chiar dacă nu se mai află în țară, până acum, i s-a ridicat imunitatea parlamentară de 14 ori.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata