Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, ministru al Justiției, l-a numit pe procurorul general Alexandr Stoianoglo „un papă-lapte”

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco, ministru al Justiției, l-a numit pe procurorul general, Alexandr Stoianoglo „un papă-lapte”. Sergiu Litvinenco, despre Alexandr Stoianoglo: „Părerea mea este să că avem nevoie de un procuror adevărat, dar nu de un papă-lapte”.

„Observ, că instituțiile de drept care (încă) sunt controlate de puşcăriabili fugari sau politicieni aruncaţi la groapa de gunoi de cetăţeni au devenit foarte vocali în ultima vreme. În fiecare zi ies cu declaraţii, mai mult politice şi ameninţări la adresa guvernării, dacă aceasta nu-i va lăsa în pace. Avem o veste proastă pentru ei: nu vor fi lăsaţi în pace! Aceste instituţii sunt publice şi plătite din banii cetăţenilor, iar cetăţenii, la alegerile din 11 iulie, s-au exprimat foarte clar cu ce trebuie să se ocupe – să prindă hoţi şi să facă dreptate. Părerea mea este că avem nevoie de un procuror adevărat, dar nu de un papă-lapte. Un procuror ca L.C.Kovesi, de exemplu. Aceasta nu ieșea zilnic în conferințe de presă să se plângă pe preşedinte şi ministru, ci ”comunica” prin intermediul dosarelor pe care le gestiona împotriva celor ce jecmăneau statul român. Și astfel a obținut încrederea societății. Doar aşa cetăţenii vor avea instituţii puternice, care să le apere interesele”, a scris Litvinenco.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata