Devino Patron N4 și vei fi răsplătit cu content de calitate! Ești gata să încurajezi jurnalismul liber și independent?

Ești de neprețuit! Tu, cel care apreciezi sârguința noastră și libertatea cu care ne facem munca, zi de zi, pentru a te informa corect și la timp. Astăzi (și în fiecare zi) vrem să-ți mulțumim pentru toată susținerea pe care ne-o oferi.

Național 4 este sursa care te informează zilnic cu cele mai tari știri locale și din extern, cu multă pasiune și dedicare. Devenind patron N4, încurajezi presa liberă să continue să te informeze la minut, cât mai corect și deschis. Patronii noștri sunt oamenii care rezonează cu munca pe care o facem și ne susțin cu câte o contribuție lunară benevolă pe platforma Patreon.com.

Cine suntem

Postul de televiziune N4 a fost lansat în 2002, însă acest nume ne-a fost acordat pentru prima dată în 2006. Din acest an, unul dintre scopurile principale ale canalului de televiziune a fost de a deveni unul national, scop care a fost realizat cu succes. În prezent, N4 îndeplinește toate criteriile unui post național de televiziune, fiind considerat unul dintre cele mai bune programe TV din Republica Moldova.

Cum poți deveni patron N4

Ce reprezintă platforma Patreon.com? Este un site pe care poți să susții financiar creatori de conținut, artiști, activiști, organizații de binefacere sau instituții media independente precum este N4. Pentru a deveni patron N4 e necesar să-ți creezi un cont pe Patreon.com sau să te loghezi cu un cont deja existent de Facebook, Google sau Apple; să dai la căutare „N4 Moldova” și să apeși butonul ”Become a patron” (din engleză: „Devino patron”) apoi platforma te va ghida cum să faci pașii următori.

Ce beneficii vei avea

În dependență de nivelul selectat și suma cu care ești dispus să contribui, vei avea parte de mai multe beneficii, printre care:

  • Posibilitatea de a devenit membru al familiei N4;
  • Ai șansa de a obține o scrisoare exclusivă din redacție;
  • Poți obține insigna ”Top Fan” pe pagina de Facebook N4;
  • Ai o șansă unică ca numele tău sau nickname-ul anonim să fie afișat cu mândrie pe website-ul n4.md;
  • Obții posibilitatea de a comenta pe website-ul n4.md;
  • Poți primi invitaţia de a te alătura grupului de telegram privat împreună cu echipa din redacţie N4;
  • Te vei putea bucura de un suvenir сu citatul preferat al celui mai tare prezentator N4;
  • Poți obține, în exclusivitate, o invitaţie în redacţie şi în culisele emisiunii ”Puterea a Patra”.

Îți mulțumim pentru susținere!

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata