Din 7 octombrie, Consulatul României se redeschide

Începând cu data de 7 octombrie, Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își va relua gradual activitatea pentru depunerea jurământului de credință față de România. Anunțul a fost făcut de misiunea diplomatică.

În prima fază, în perioada 7 – 16 octombrie 2020, persoanele care au fost programate să participe la ceremoniile oficiale de depunere a jurământului de credință față de România din luna martie, sunt invitate să se prezinte la Secția consulară.

În a doua fază, începând cu data de 19 octombrie 2020 va fi reluată activitatea pentru depunerea jurământului de credință față de România pentru persoanele ale căror programări au fost anulate, ca urmare a restrângerii activității Secției consulare, în context COVID-19. Acestea  vor fi reprogramate strict cu respectarea ordinii cronologice și vor primi toate informațiile necesare la adresa de e-mail folosită la înregistrarea contului pe portalul econsulat.ro.

Activitatea Secției consulare se va desfășura în funcție de contextul epidemiologic, sesiunile putând fi micșorate sau mărite, după caz.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata