DOC/ Ion Ceban: „Primarul dispune ca MAI să-și exercite atribuțiile funcționale conform competențelor și să deblocheze strada”

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, dispune ca Ministerul Afacerilor Interne (MAI) să-și exercite atribuțiile funcționale conform competențelor și să deblocheze strada. Acest fapt a fost relatat însuși de edilul capitalei într-o postare pe pagina sa de Facebook.
„Primarul mai dispune dacă este nevoie! Organelor centrale, dacă nu pot face ei singuri și tot cer intervenția mea, dispun:
– Să diminuați prețul la gaz
– Să majorați salariile profesorilor
– Să deblocați intrările și ieșirile la posturile vamale
– Să nu persecutați oamenii și să nu îi dați afară pe criterii politice
Și în tot ce nu sunteți capabili să faceți sunt gata să dispun și să depun orice solicitare ca să faceți măcar ceva bun în țara asta”, a scris Ceban.
În aceeași ordine de idei, Ceban a ținut să accentueze că dacă cei de la Guvernare vor avea nevoie de alte demersuri din partea primarului, acesta se arată gata să le dispună.

„Nu în ultimul rând, dacă tot nu puteți face nimic fără dispunerea mea. Dispun să vă aduceți aminte de programul electoral de care ați uitat și vă ștergeți picioarele”, a conchis Ceban.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata