DOC/ Venituri de milioane, apartamente și mașini. Nota informativă a SIS-ului cu privire la judecătorul Dorel Musteață, numit recent la CSJ

Dorel Musteață, recent numit judecător la Curtea Supremă de Justiție, ar fi beneficiat de venituri de milioane de lei, bunuri imobile, patru autoturisme și tocmai 17 terenuri agricole, se arată într-o notă informativă a Serviciului de Informații și Securitate trimisă în 2020 Procuraturii Generale, publicată de fostul deputat Alexandru Slusari.

„Mă bucur că s-a pornit lupta cu îmbogățirea ilicită, în special în răndurile judecătorilor. Dar important ca acest proces să nu fie unu selectiv și să nu fie condus de cel care în perioada lui Plahotniuc s-a înfruptat pe deplin din treuca oligarhului. După cum vedeți, domnul Stoianoglo a avut toata informația la dispoziție din ianuarie, 2020, însă nu a pornit dosar penal. Atunci, Dorel Musteață era loial regimului Dodon-Platon, iar mai apoi, probabil domnul Procuror General s-a gândit la târguri politici. Evident că aceeași informație a primit și doamna Sandu, și domnul Litvinenco și doamna Stamate. Însă dânșii au preferat să „reformeze” justiția cu Dorel Musteață și Nina Cernat”, scrie Slusari pe rețelele sociale.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata