Dodon: „Astăzi, când Republica Moldova este amenințată de un regim de guvernare externă, Partidul Socialiștilor a format o alianţă a apărătorilor statalității moldovenești – Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor”

Astăzi, când Republica Moldova este amenințată de un regim de guvernare externă, Partidul Socialiștilor a format o alianţă a apărătorilor statalității moldovenești – Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, afirmă liderul PSRM, Igor Dodon, cu ocazia, spune el, a 24 de ani de la fondarea Partidului Socialiștilor.

„Din anul 2014 și până în prezent, Partidul Socialiștilor învinge la alegerile parlamentare și constituie cel mai mare partid parlamentar din țară. Din anul 2015 până în prezent, PSRM deține cea mai mare fracțiune în Consiliul Municipal Chișinău.

De nenumărate ori poporul Moldovei, regiunile și localitățile țării i-au ales în calitate de conducători pe candidații desemnați de Partidul Socialiștilor. Candidatul susținut de PSRM a câștigat de două ori alegerile pentru funcția de bașcan al Găgăuziei. În anul 2016, candidatul Partidului Socialiștilor a învins la alegerile prin vot direct ale Președintelui Republicii Moldova. În anul 2019, candidatul Partidului Socialiștilor a devenit primul reprezentant al forțelor de stânga din întreaga istorie a Moldovei care a învins la alegerile primarului municipiului Chișinău. Astăzi, reprezentanții PSRM conduc 21 de raioane ale țării, sunt lideri ai 8 centre raionale și a peste 200 de localități ale Moldovei”, a menționat Dodon.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata