Dodon: „Avem cea mai profesionistă și pregătită echipă pentru a rezolva problemele Republicii Moldova”

Pensii și indemnizații mai mari, indexarea veniturilor, salarii mai mari pentru cei din domeniul medical, reforma industrială. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile făcute de Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, care și-a prezentat astăzi programul social-economic într-o uzină din Capitală.

La prezentare a participat și liderul comuniștilor, Vladimir Voronin.

(Vladimir Voronin, liderul PCRM)

„Acest program o să fie în mișcare, o să fie tot timpul modificat, completat, reieșind din acele probleme care o să apară pe parcursul celor patru ani. Pentru realizarea acestui program trebuie o echipă puternică, o echipă de specialiști. Avem foarte buni specialiști. Aceasta poate fi echipa care poate fi formată, dacă dumneavoastră, alegătorii, o să susțineți Blocul Comuniștilor și al Socialiștilor”.

Printre tractoare și utilaje destinate lucrărilor în agricultură, Igor Dodon a subliniat profesionalismul echipei Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

 (Igor Dodon, liderul PSRM)

„După cum cunoașteți, în această campanie electorală sunt mai mulți concurenți electorali, însă cea mai profesionistă și cea mai experimentată echipă pentru a rezolva problemele cu care se confruntă moldovenii este echipa Comuniștilor și Socialiștilor”.

(Petru Burduja, membru PSRM)

„Instabilitatea politică din țară influențează direct sectorul industrial al țării, iar promovarea producției industriale autohtone este foarte dificilă pe piețele externe”

(Alla Darovanaia, membru PSRM)

„Blocul Socialiștilor și Comuniștilor propune, în domeniul remunerării muncii. Vom utiliza un standard unic de salarizare, prin introducerea salariului minim garantat. Vom stabili cote de impozitare mai mici pentru salariile medii și mici”.

Amintim că, până în acest momen, CEC a înregistrat oficial 16 partide și blocuri electorale pentru anticipate. Blocul Comuniștilor și al Socialiștilor a depus actele încă din prima zi, fiind pe poziția a șasea în buletinul de vot.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata