Dodon confirmă că, alături de Voronin, s-a întâlnit cu Kozak: „Aportul nostru a aprofundat dezvoltarea relațiilor dintre Rusia și Moldova”

Igor Dodon a confirmat, într-o postare pe o rețea socială, că s-a întâlnit cu Dmitrii Kozak, aseară, la Chișinău, după ce ultimul fusese la o întrevedere cu Maia Sandu. Dodon n-a fost singur, ci cu Vladimir Voronin, colegul său deputat din BCS.

Liderii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor s-au întâlnit cu Dmitri Kozak, reprezentantul special al Președintelui rus Vladimir Putin pentru dezvoltarea relațiilor economice cu Republica Moldova, potrivit unui comunicat.

Liderii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vladimir Voronin și Igor Dodon, au avut, în seara zilei de ieri, 11 august, o întâlnire cu reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse Vladimir Putin pentru dezvoltarea relațiilor economice cu țara noastră, Dmitri Kozak, șef-adjunct al Administrației prezidențiale de la Moscova.

Discuțiile s-au axat pe subiecte ce țin de relațiile bilaterale moldo-ruse, pornind de la experiența și aportul important în dezvoltarea acestora, depuse de cei doi foști președinți ai Republicii Moldova, care au aprofundat parteneriatul strategic cu Federația Rusă.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata