Dodon: „Guvernarea cheltuie în mod nechibzuit resurse bugetare colosale pentru a-şi acoperi incompetenţa”

Într-o postare pe Facebook, Igor Dodon acuză guvernarea de rusofobie și spune că a ignorat în mod „arogant” dialogul direct cu Rusia.

În loc să elaboreze programe și măsuri de sprijinire a mediului de afaceri și a populației, care al doilea an consecutiv se află în condiții dificile de luptă cu pandemia, și să sprijine oamenii prin implementarea înlesnirilor fiscale promise, de exemplu – cota zero la impozitul pe venitul reinvestit; în loc să ajute producătorii agricoli, să susţină business startup-urile pentru tinerii antreprenori… guvernarea cheltuie în mod nechibzuit resurse bugetare colosale pentru a-şi acoperi incompetenţa în gestionarea ţării.
Încercările jalnice ale unor şefi din guvernarea moldovenească de a transfera responsabilitatea pentru acest genocid social şi energetic către ”tendințele mondiale” nu pot servi drept justificare pe fundalul preţurilor mult mai mici la resursele energetice în astfel de ţări europene, precum Serbia, Ungaria, Germania şi alte ţări, care au reuşit să ajungă la un numitor comun cu Federaţia Rusă. În cea de-a doua jumătate a anului 2021, conducerea Moldovei a ignorat arogant toate platformele şi posibilitățile reale de a stabili un dialog direct cu conducerea de vârf a Federaţiei Ruse. Iar în ultimele luni, au fost cel puţin şapte astfel de posibilități”, susține Dodon.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata