Dodon: „Moldova a avut un trecut glorios, Moldova are și un viitor”

Președintele PSRM, Igor Dodon, a transmis un mesaj cetățenilor cu ocazia Zilei Independenței.

Iată că am ajuns la frumosul Jubileu de 30 de ani ai Independenţei Republicii Moldova. Aceste trei decenii au însemnat mult pentru o viață de om, pentru viața fiecăruia dintre noi. În această perioadă societatea moldovenească s-a maturizat politic, a trecut prin transformări importante, noi cu toții am acumulat amintiri, dureri și bucurii.

În aceste trei decenii s-au întâmplat de toate: am ieșit în lumea mare, am pierdut oameni apropiați, am creat familii, am dat naștere copiilor, am crescut noi generații, am cultivat speranțe, am avut parte și de eșecuri, și de izbândă. Iar toate trăirile noastre, cu bune și cu rele, au fost și sunt legate de Republica Moldova. De aceea, noi cu toții, oriunde ne-am afla, trebuie să păstrăm cele mai frumoase sentimente față de acest pământ și față de poporul ai cărui fii și fiice suntem.

Stimaţi concetăţeni!

Moldova este patria noastră, unica patrie. Moldova este leagănul neamului nostru, este vatra poporului moldovenesc. Și în această zi de sărbătoare, dorința mea, rugămintea mea către fiecare dintre voi este să nu abandonăm speranța, să nu renunțăm la propria țară, să nu încetăm să trăim, să muncim și să visăm la un viitor mai bun în Moldova și pentru Moldova.
Am spus și voi repeta mereu: Moldova a avut trecut glorios, Moldova are și viitor. Important e să o protejăm și să o iubim.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata