Dodon reacționează: „Nu am cumpărat niciun telefon din contul Președinției”

Purtătorul de cuvânt al liderului PSRM, Igor Dodon, a venit cu o reacție, după ce, în spațiul public, au apărut mai multe informații conform cărora Igor Dodon și-ar fi cumpărat un telefon de ultimă generație, la finalul mandatului de președinte.
„Pentru a acoperi eșecurile în activitatea personală, dar și scandalurile în lanț legate de echipa milionarilor cu companii offshore de la Președinție, și achizițiile de flori și covoare pentru șeful statului, doamna Maia Sandu lansează minciuni în spațiul public legate de predecesorul său”, se arată în comunicat.
„Una dintre minciunile recente este despre un telefon mobil, care ar fi fost procurat de instituția prezidențială pentru fostul șef al statului. Această informație reprezintă un fals grosolan. Igor Dodon îi cere Maiei Sandu să dezmintă informația. Ori să prezinte probe despre existența unei astfel de achiziții. În mandatul prezidențial al domnului Igor Dodon, Președinția nu a procurat niciodată telefon mobil pentru șeful statului.
În final, o îndemnăm pe doamna Maia Sandu să se concentreze pe problemele reale ale cetățenilor, care așteaptă soluții de la șeful statului, nu minciuni și bârfe pentru a acoperi, ca o perdea de fum, propriile scandaluri și eșecuri”, au conchis cei din PSRM.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata