Dodon: „Vom fi cea mai mare fracțiune și în noul parlament”

Dodon anunță că a desfășurat o nouă ședință fracțiunii parlamentare a PSRM, unde a făcut bilanțul activității și a discutat despre acțiunile din campania electorală.
„Am punctat că fracțiunea socialiștilor a fost cea mai activă din Parlamentul de legislatura a X-a. În pofida faptului că această perioadă a fost foarte dificilă, pe parcursul a doi ani, fracțiunea PSRM a înaintat peste 200 de inițiative legislative, dintre care 130 au fost aprobate. De menționat că majoritatea inițiativelor legislative ale socialiștilor s-au referit la sprijinul social al populației, în special a categoriilor vulnerabile: pensionarilor, persoanelor cu dizabilități, familiilor numeroase, precum și a agricultorilor, personalului medical și alte categorii.
De asemenea, este unica fracțiune care a ajuns în Parlament cu 35 de deputați, ulterior numărul a crescut cu încă doi după alegerile anticipate în circumscripții. Fracțiunea PSRM a demonstrat unitatea și consolidarea pe tot parcursul mandatului parlamentar”, a menționat Dodon.
Sondajele îl cam contrazic însă pe liderul PSRM. Datele arată că în topul preferințelor, cel puțin deocamdată, se află PAS.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata