Doi dintre cei trei deținuți evadați de la Goian au fost reținuți

 

2 dintre deținuții evadați din Penitenciar au fost reținuți în preajma localității Buciușca din raionul Rezina. La moment sunt întreprinse măsuri pentru localizarea și reținerea și celui de-al treilea.

Amintim, trei adolescenți au evadat marți noaptea de la penitenciarul numărul 10 din Goian. Este vorba despre trei băieți cu vârste de 17 ani. Aceștia au deteriorat gratiile de la fereastra din baie, după care au sărit peste edificiile de pază.

 

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, unul dintre adolescenți era condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 7 luni de închisoare pentru furt, altul avea de ispășit un an și 4 luni de privațiune de libertate pentru aceeași infracțiune, în timp ce al treilea a fost condamnat la 10 ani de pușcărie pentru tâhărie, furt și viol.

 

Oameni legii au organizat filtre în localitățile din raza penitenciarului numărul zece, pentru a-i reține pe deținuții fugari. Pentru fapta săvârşită, suplimentar la pedeapsa pe care o ispăşesc, deținuții riscă alți la cinci ani de închisoare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata