Doi tineri au fost reținuți pentru violul unei minore în vârstă de până la 14 ani

Procuratura Generală informează că la data de 03 ianuarie, în perioada cuprinsă între orele 21:00-22:20, un tânăr, acționând în coautorat cu un minor, s-au deplasat cu un automobil într-un sat din raionul Telenești, unde, a determinat-o pe victima minoră să urce în automobil.
În scopul realizării intenției lor infracționale, au mers în extravilanul satului respectiv, unde, știind cu certitudine că minora nu a atins vârsta de 14 ani şi este în imposibilitate de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa datorată vârstei fragede, având capacitatea redusă de a opune rezistență acțiunilor abuzatorului, prin constrângere fizică și psihică, în automobil, a întreținut cu ea mai multe rapoarte sexuale, prin ce i-au cauzat minorei dureri fizice și suferințe psihice.
Ca urmare, la 06 ianuarie, învinuiții au fost reținuți, iar în următoare zi au fost puși sub învinuire.
Totodată, Procuratura Generală precizează că învinuitul major, la momentul comiterii faptei incriminate era angajat al Ministerului Afacerilor Interne.
La data de 07 ianuarie, în privința învinuiților a fost aplicată măsura preventivă – arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata