Donald Trump îl cheamă pe Joe Biden la dezbateri

După ce a cedat în mare parte lumina reflectoarelor turbulențelor din jurul campaniei președintelui Joe Biden în urma dezbaterii lor, fostul președinte Donald Trump a revenit marți pe traseul campaniei și s-a bucurat de luptele interne democrate care s-au desfășurat în public.

Trump și-a adunat susținătorii la unul dintre terenurile sale de golf din zona Miami, în timp ce se apropie de termenul limită pentru a-și anunța contracandidatul. Dar nu pare să se grăbească, deoarece o mare parte a atenției este încă centrată pe întrebările privind capacitatea lui Biden de a guverna pentru încă un mandat de patru ani. Unii democrați au început să ceară ca Biden să se retragă din funcția de candidat prezumtiv în urma prestației sale lamentabile la dezbaterea de luna trecută.

DONALD TRUMP, fostul președinte al SUA:  „Așa că în seara asta, îi ofer oficial lui Joe șansa de a se revanșa în fața întregii lumi. Deci, Marco, Barron și toată lumea, iată ce vom face. Voi puteți fi arbitri dacă doriți. Să organizăm o altă dezbatere săptămâna aceasta, astfel încât Joe Biden cel somnoros să poată dovedi lumii întregi că are ce-i trebuie pentru a fi președinte. Dar de data aceasta, va fi de la bărbat la bărbat. Fără moderatori, fără bariere de gazde, doar numiți locul oricând, oriunde.”

Trump a atacat-o, de asemenea, pe vicepreședinta Kamala Harris, care a devenit o țintă a fostului președinte și a aliaților săi, pe măsură ce au crescut speculațiile că ea l-ar înlocui pe Biden în calitate de candidat democrat. Trump a numit-o „Laughing Kamala” și s-a referit la „administrația Biden-Harris”, mai degrabă decât să pună acțiunile doar pe seama lui Biden, așa cum a făcut-o timp de luni de zile, criticându-i politicile de imigrare.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata