Duel tare în sferturile de la Australian Open – Simona Halep vs. Serena Williams

Simona Halep, locul doi WTA, și Serena Williams, a 11-a jucătoare din lume, se vor duela mâine în cel mai tare meci din sferturile de finală de la Australian Open 2021. Atât pentru româncă, cât și pentru americancă, ziua de marți reprezintă cel mai important test de până acum în cadrul turneului major de la Antipozi.

Potrivit organizatorilor competiției, derby-ul din sferturi a fost programat în sesiunea de seară pe „Rod Laver Arena”, de la ora 10:00, ora Moldovei.

Menționăm că Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit până acum în circuit de 11 ori, americanca având un avantaj important, de 9-2, respectiv, potrivit caselor de pariuri, pornește cu prima șansă. Totuși, cele două victorii ale jucătoarei de peste Prut au fost printre cele mai dulci din întreaga carieră: 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor din 2014 și 6-2, 6-2 în finala de la Wimbledon din 2019.

Câștigătoarea duelului Halep – Williams va lupta în semifinale, pentru un loc în marea finală, cu învingătoarea dintre Su-Wei Hsiek și Naomi Osaka.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata