Duminică, Sfântul Gheorghe Suruceni și Sheriff Tiraspor se vor duela în finala Cupei Moldovei

Actualul sezon competițional al fotbalului autohton se încheie duminică, cu un meci de gală – finala Cupei Moldovei, un ultim act care le pune față-n față pe Sheriff Tiraspol și Sfântul Gheorghe Suruceni.

În contextul acestei partide, astăzi, la Casa Fotbalului a fost organizată și conferința oficială, cu participarea membrilor celor două echipe.

Astfel, ajuns la a treia finală consecutivă de Cupă, Serghei Cebotari a declarat că această cifră poate fi una cu noroc, iar echipa lui va ieși învingătoare.

(Serghei Cebotari, antrenor F.C. Sfântul Gheorghe Suruceni)

„A treia noastră finală. Pot spune că nu avem emoții. Suntem cu toții bine și sperăm că a treia finală va fi pentru noi una pozitivă. Nu avem teamă de adversar, respectiv toate gândurile ne sunt la finală, care se va juca pe stadionul central al țării, cu fani în tribune, revenirea cărora ne va oferi un plus de energie.”

Faptul că vom juca cu fanii în tribune ne va ajuta enorm, au ținut să precizeze și jucătorii lui Sfântul Gheorghe.

 (Mihai Ghecev și Artur Crăciun, jucători Sfântul Gheorghe Suruceni)

„Eu sper ca revenierea suporterilor la stadion și în meciul nostru ne va da impuls în plus pentru a ieși pe teren cu capul sus și a încerca să cucerim acest trofeu. Vom fi mai stimulați, pentru că vor fi acolo și familiile noastre, iar un rezultat pozitiv ne va face pe toți fericiți.”

De cealaltă parte Yuryi Vernydub, a declarat că echipa lui poate reuși eventul în acest sezon.

(Yuryi Vernydub, antreor Sheriff Tiraspol)

„Pentru mine faptul că Sheriff va evolua în finala Cupei Moldovei este un mare prestigiu. Ne pregătim foarte serios de acest meci. Cred în băieții mei. Le spun că nu trebuie să le fie frică de nimeni, dar trebuie să-și respecte adversarul.”

Finala Cupei Moldovei dintre Sheriff Tiraspol și Sfântul Gheorghe Suruceni se va disputat duminică, 30 mai, pe stadionul „Zimbru” din Chișinău, cu începere de la ora 20:00.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata