După Mitropolitul Vladimir al Moldovei, Igor Grosu s-a întâlnit și cu Înaltpreasfinţitul Petru, Arhiepiscopul Chişinăului

Președintele Parlamentului, Igor Grosu a avut o discuție cu Înaltpreasfinţitul Petru, Arhiepiscopul Chişinăului, Mitropolit al Basarabiei şi Exarh al Plaiurilor.

Igor Grosu i-a mulțumit pentru felicitările transmise cu ocazia alegerii în calitate de Preşedinte al Parlamentului Republicii Moldova. Ca și cu IPS Vladimir, Igor Grosu a primit și aici cadouri – o icoană şi o Biblie.

„În urma discuțiilor, am căzut de acord în privinţa importanţei unificării eforturilor întregii societăţi pentru combaterea crizei pandemice, deoarece nimic nu este mai preţios, decât viaţa umană.

Cu această ocazie, am îndemnat slujitorii Bisericii Ortodoxe Române, aşa cum am îndemnat şi reprezentanţii altor confesiuni, să susțină eforturile statului și ale medicilor în lupta cu pandemia şi să promoveze campania de vaccinare anti-covid pentru că este unica soluție eficientă de a salva vieţi şi de a ieşi din criză”, menționează Igor Grosu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata