Echipa „Сила танца. Детям дорогу”, la Primărie

Dimineața la Primărie a început foarte neobișnuit. Primarul Ion Ceban și-a îndeplinit promisiunea făcută de la semifinalele competiției, atunci când a promis că va invita toți semifinaliștii de la concursul „Сила танца. Детям дорогу”, difuzat la postul nostru de la televiziune, la primărie și va conduce un tur acolo.

La eveniment au participat producătorii emisiunii, parteneri de proiect, dar și părinți ai copiilor. Oaspeți s-au adunat din toate regiunile Moldovei, inclusiv din Transnistria, care au dovedit încă o dată că arta este în afara politicii.

Copiii au vizitat primăria și chiar au ținut o ședință a consiliului municipal. Locurile consilierilor municipali au fost ocupate de tineri dansatori, după ce au votat o serie de probleme importante: mai mult sport în viață, sprijin pentru copii și inițiative culturale.

La finalul ședinței, Ion Ceban, așezat pe treptele Primăriei, a fost martor la performanța concurenților, iar la finalul ședinței, copiii au avut parte de o ședință foto cu primarul.

Semifinala „Сила танца. Детям дорогу” a avut duminică, 1 decembrie, la care au participat 34 de copii. Finala concursului va avea loc pe 15 decembrie și va fi difuzată, bineînțeles, doar pe Național 4.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata