Real Madrid-PSG, prima finală din acest sezon a UCL

Real Madrid-PSG este prima finală din acestă ediție a Ligii Campionilor. Pentru standardele madrilenilor, sezonul actual este unul dezastruos. Distanța de 17 puncte față de Barcelona face ca șansele la titlu în La Liga să fie minime. „Galacticii” au fost scoși și din Copa del Rey, respecitv un al treilea titlu consecutiv în UCL ar putea salva sezonul pentru Zinedine Zidane. Totuși, acest lucru este greu de obținut, odată ce adversarul din optimi este PSG.
Conform statisticilor, parizienii sunt în grafic pentru a câștiga totul pe plan intern. Nu este o surpriză dacă este să luăm în vedere calitatea lotului și investițiile făcute în ultimii ani. Iar titlul în Champions League este ținta principală pentru conducerea lui PSG.
În aceste condiții, forma aratată de cele două echipe face ca gruparea franceză să fie favorită clară la accederea în sferturi, dar Real Madrid rămâne echipa mai experimentată, deci totul este posibil.
Menționăm că în cel de-al doilea meci al zilei de miercuri, din cadrul optimilor UCL, FC Porto va primi vizita lui Liverpool, formație ce pornește cu prima șansă la câștigarea acestei duble manșe.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata