Elevii intră de astăzi în vacanța de Paște. Cât va dura

Bucurie mare pentru elevii din Republica Moldova. Aceștia pleacă astăzi într-o nouă vacanță de care vor profita în această primăvară. De aceasta dată este vorba despre zilele libere care se oferă cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Mai exact, elevii vor stat acasă până pe 25 aprilie. Astfel, în total, copiii din Republica Moldova se vor odihni timp de zece zile.

Vacanța de Paște este ultima din anul de învățământ 2022/2023. Oficial, lecțiile se vor încheia pe 31 mai, iar din întâi iunie elevii vor intra în vacanța de vară, care durează trei luni. Excepție fac doar tinerii claselor a IX-a și a XII-a, care mai au de susținut în luna iunie examenele de absolvire.

Nu doar elevii din învățământ primar, gimnazial și liceal se vor bucura de vacanță în perioada sărbătorilor de Paște. Și studenții de la Universitățile din țară, de asemenea, vor avea zile libere în această perioadă. În linii generale, perioada vacanței de Paște este aceeași, dar diferă câte un pic de la o instituție de învățământ la alta.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata