Europarlamentar: „Alături de Maia Sandu, Gavrilița are șansa extraordinară de a schimba destinul țării sale pentru totdeauna”

Europarlamentarul Dragoș Tudorache consideră că Natalia Gavrilița, nominalizată la funcția de prim-ministru, „alături de Maia Sandu are șansa extraordinară de a schimba destinul țării sale pentru totdeauna”, scrie Ziarul de Gardă.

„Felicitări Nataliei Gavrilița pentru desemnarea în funcția de prim-ministru al R.Moldova! Alături de Maia Sandu are șansa extraordinară de a schimba destinul țării sale pentru totdeauna. Este o sarcină monumentală, de care au parte puțini politicieni. Lunile care urmează vor fi decisive pentru noul guvern. Am încrederea că drumul proeuropean pe care a pornit cu o perseverență nemaiîntâlnită Maia Sandu începe să devină realitate”, menționează europarlamentarul Dragoș Tudorache.

Potrivit europarlamentarului, Europa va spriji eforturile noului Guvern și își pune mari speranțe în măsurile care urmează a fi luate.

Remarc atitudinea oficialilor europeni care sunt conectați la ce se petrece în R. Moldova și sunt gata să ofere orice sprijin e nevoie pentru un proces de reformă rapid și eficient. Aștept cu mare încredere primele întâlniri cu noii reprezentanți ai Guvernului de la Chișinău.

Natalia Gavrilița, nominalizată de președinta R. Moldova, Maia Sandu la funcția de prim-ministru, susține că la începutul săptămânii viitoare va face publică lista miniștrilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata