Ex-ministru: „Cred că Spînu trebuie să-și dea demisia”

Fostul ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor al Republicii Moldova, Anatol Șalaru, este de părerea că actualul ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, ar trebui să-și dea demisia. Anunțul în acest sens a fost făcut într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, România ajută activ pe cetățenii Republicii Moldova, iar cei care guvernează astăzi „n-au niciun merit în asta și e rușinos faptul că încearcă sa-și asume niște merite.”

„Am văzut zilele trecute un mesaj “emoționant” din partea lui Spînu, vice-premier și dominator celebru, adresat României, în care se mulțumea statului vecin pentru ajutoarele acordate Moldovei suverane și neutre. Un neinițiat ar putea crede că Spînu este un mare iubitor de România și de tot ce e românesc. Dar, îmi permit să vă anunț că nu e chiar așa. Poza de mai jos e din 3 decembrie 2020, când, împreună cu membrii PUN am venit să susținem protestul anti Dodon. La vederea tricolorului foarte multă lume ne-a aplaudat și ne-a mulțumit pentru idee. Cu o singură excepție, Andrei Spînu, care ne-a cerut pe un ton aspru să strângem tricolorul fiindcă îi deranjează pe unii. Bineînțeles că în câteva minute Spînu a aflat multe despre el și cei care nu suportă tricolorul, iar noi i-am refuzat nepoliticos cererea.”, a scris Anatol Șalaru.

Politicianul mai menționează că și-ar fi adus aminte despre acest caz când a aflat și ce cred mulți din România despre faptul că licitațiile organizate de instituțiile statului nostru ar fi câștigate de firme rusești și indiene, dar numai nu de firme românești.

„Ce nu înțeleg unii e faptul că România nu-l ajută pe Spînu, ci pe cetățenii RM și că aceste ajutoare au venit și atunci când Dodon și Chicu erau la guvernare. Cei care guvernează azi n-au niciun merit în asta și e rușinos faptul că încearcă sa-și asume niște merite. Cred că Spînu trebuie să-și dea demisia.”, a conchis Șalaru.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata