FCSG revoluționează fotbalul din Moldova

Sfântul Gheorghe revoluționează fotbalul de la noi, inclusiv pe segmentul legat de relația club – suporteri. Astfel, cu un plan bine pus la punct și foarte ambițios, fosta câștigătoare a Cupei și Supercupei Moldovei a reușit într-o primă etapă să atragă mai mulți parteneri noi, urmând ca împreună să organizeze în sezonul 2022-2023 un șir de acțiuni sociale unice în sportul moldovenesc.

De departe, cea mai importantă va fi cea lansată în parteneriat cu Metropolis, care va pune în joc un apartament. Acesta va putea fi câștigat de unul dintre fanii care va participa la meciurile de acasă pe care echipa lui Stanislav Luca le va disputa în această ediție de campionat și Cupă.

De asemenea, în cadrul fiecărui meci de pe teren propriu, Sfântul Gheorghe va organiza și mai multe tombole, cu premii oferite de Yolo Shop, Panda Tur și Macron Moldova.

Important pentru suporteri. Fiecare poate participa procurând un bilet. Ulterior, la intrarea pe stadion, acesta se va înscrie oficial la toate concursurile, introducând jumătate din tichetul respectiv, pe care va indica numele, prenumele și un număr de contact, într-o urnă specială. Astfel, în pauza partidei, prin extragere, mai mulți fani se vor alege cu câte un cadou, iar la ultimul meci al sezonului 2022-2023 pe care FCSG îl va disputa acasă va avea loc și tragerea la sorți în urma căreia va fi anunțat și câștigătorul apartamentului oferit de Metropolis.

Sfântul Gheorghe va disputa prima partidă de pe teren propriu, săptămâna viitoare, contra lui Sheriff Tiraspol.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, în aer liber şi text

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane şi persoane în picioare

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata