Filat: „Singura explicație pentru care Igor Dodon s-a aliat cu un om care uită ce a mâncat la micul dejun, în cazul nostru Voronin, este disperarea și spaima de a pierde totul”

Fostul premier și fost lider al Partidului Liberal Democrat din Moldova vine cu un nou atac dur în adresa blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Într-o postare pe Facebook, Filat scrie că „singura explicație pentru care Igor Dodon s-a aliat cu un om care uită ce a mâncat la micul dejun, în cazul nostru Voronin, este disperarea și spaima de a pierde totul, inclusiv libertatea”.

„Trebuie spus că, în perioada celor doi „corifei”, Republica Moldova a ajuns în prag de faliment și o izolare rar întîlnită pe continentul european. Efectiv a trebuit să explicăm în fiecare cancelarie occidentală că Moldova merită să fie parte a lumii occidentale, iar campania pentru ridicarea vizelor a fost una epuizantă și uneori aproape de limită.
Republica Moldova trebuie să-și continue drumul spre Uniunea Europeană în pofida mediocrității pe care cuplul Voronin-Dodon, manevrat din umbră de Plahotniuc, o promovează sub masca mesajelor geopolitice. Suntem și noi o insulă a latinității și locul nostru este împreună cu ai noștri, în UE unde contează forța dreptului, nu dreptul forței”, a scris Vlad Filat.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata