Fostul deputat al PPDA, Igor Munteanu, anunță că se retrage din viața politică

Fostul vicepreședinte al Partidului Platformei Demnitate și Adevăr, Igor Munteanu, a anunțat că se retrage din viața politică și că va oferi prioritate proiectelor sale internaționale, precum și activității didactice, informează Realitatea.md.

În același timp, fostul deputat PPDA a negat informațiile apărute în spațiul public cu privire la retragerea sa definitivă din partid, deși a spus că la Congresul partidului va lipsi.

„Eu nu particip activ în politică. Nu m-am retras de undeva, ci consider că prioritățile mele personale sunt pe viața academică. Aștept ca evoluția politică din R. Moldova să ofere progresele și rezultatele pe care le așteaptă cetățenii, inclusiv eu sunt unul dintre ei.

La Congres (n.r. Congresul din decembrie al PPDA) nu voi participa nici în calitate de candidat, nici în calitate de susținător al cuiva, deși am toată încrederea că deciziile care se vor lua în aceste condiții ar putea să conducă la performanțe mai importante pentru această entitate politică”, a declarat Igor Munteanu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul TVR Moldova.

Motivul invocat de fostul deputat este lipsa de timp. „Am puțin timp. Timpul nu este infinit și trebuie să ne ocupăm de lucruri mai importante, pentru acest moment.

Viața academică și proiectele internaționale la care particip, îmi iau foarte mult timp. Am revenit la cursurile de Politici Publice pe care le țin la ASEM, cercetarea pe care o desfășor la acest moment solicită din partea mea foarte mult efort și am considerat că în aceste condiții este mai bine să mă ocup de lucrurile, pe care le înțeleg mai bine”, a mai spus Igor Munteanu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata