Fostul judecător Ceaus, judecat acum în Ucraina, spune că și-a pierdut auzul

Ieri, Curtea Supremă Anticorupție a Ucrainei trebuia să țină o audiere în cazul fostului judecător de la Tribunalul din Kiev, Nikolai Ceaus, acuzat că a luat mită în valoare de 150.000 de dolari.  Întâlnirea a fost amânată pentru o săptămână, deoarece se presupune că Ceaus și-a pierdut auzul. Acest lucru a fost declarat de unul dintre avocații lui.

„Vă rugăm să anunțați o pauză pentru ca clientul meu să poată vizita institutul ORL, unde poate face audiometrie, pentru că nu aude nimic, trebuie diagnosticat și tratat.

Amintim, pe 3 aprilie, Ceaus a fost răpit de trei persoane din curtea unui bloc de locuit din sectorul centru al capitalei. Potrivit organelor de forță, două persoane au fost reținute.

Persoane asociate cu agențiile ucrainene de informații și de organele de drept ar putea fi implicate în răpirea lui Nicolae Ceaus. Cel puțin asta susțin jurnaliștii de la Rise Moldova, care împreună cu cei de la Slidstvo.Info din Ucraina, au încercat să afle detalii în legătură cu răpirea judecătorului ucrainean. În această poveste, unele dintre persoanele implicate ar fi folosit documente false pentru a traversa frontiera.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata