FOTO/ Ghid de recomandări, în caz de deconectări de la energia electrică. Cum ar trebuie să procedeze șoferii, pietonii și cei care se află în încăperi

Ministerul Afacerilor Interne informează printr-un comunicat de presă că pentru protecția cetățenilor, Poliția Republicii Moldova, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Poliția de Frontieră au pregătit un ghid de recomandări în cazul deconectărilor de la energia electrică, pentru cazurile în care sunteți în călătorie, vă aflați la volan, sunteți pieton sau vă aflați în clădiri.

În același timp, Ministerul Afacerilor Interne asigură că toate forțele subdiviziunilor sistemului s-au mobilizat pentru acordarea suportului și siguranței fiecărui cetățean, iar în caz de necesitate, cetățenii sunt rugați să apeleze la numărul unic 112 sau la cel mai apropiat polițist, carabinier sau pompier.

„Vedem cum a evoluat situația de la 24 februarie până în prezent, acest lucru însemnând îndurarea mai multor lipsuri pentru cetățeni și presiunea mai mare pe sistemul afacerilor interne. MAI este alături de cetățeni, gata să ofere suport indiferent de situație iar subdiviziunile MAI sunt permanent la datorie, în prima linie și rămân dedicați pentru siguranța cetățeanului. MAI îndeamnă cetățenii să rămână uniți, pentru că unitatea este puterea țării noastre. Rezistăm împreună!”, se mai menționează în comunicatul emis de MAI.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata