FOTO/ InterDnestrCom, campioana de toamnă în Seria Națională

Campionatul Național de Minifotbal a intrat în vacanța de iarnă, iar InterDnestrCom și-a atribuit statutul de campioană de toamnă în Seria Națională, la capătul primei părți a sezonului 2022-2023. Echipa din Tiraspol a reușit acest lucru, datorită celor 19 puncte adunate în cele opt meciuri disputate, precum și a victoriei din ultima etapă a acestui an, 2-1, contra lui Red Devils. Oamenii decisivi ai campioanei în exercițiu au fost Denis Musteață și Alexandru Popov.

Situația din clasament a avut un dublu impact asupra jocului nostru, a spus antrenorul lui IDC, Piotr Liulenov, la finalul partidei cu Red Devils.

„Adversarii noștri, în clasament, erau la o diferență de un punct. Acest lucru, cel mai mult, ne-a influențat. Pshihologic ne-a fost greu să arătăm un joc bun, pentru că băieții și-au dorot să obțină un rezultat pozitiv. Din acest motiv, multe nu ni s-au primit”, a relatat Piotr Liulenov.

Ținând cont că podiumul Seriei Naționale este completat de Mold Progress Durlești, cu 18 puncte, și TehMet Chișinău, cu 16 puncte la activ, partea a doua se anunță mult mai tare decât prima, potrivit lui Adrian Sîrbu.

„În multe meciuri am obținut remize, respectiv am pierdut puncte acolo unde puteam să le luăm. Am fi putut să profităm mai mult de ocaziile pe care le-am creat și să fim în față. Rămâne să ne concentrăm mai bine în a doua jumătate, să ne mobilizăm și să fim mai buni”, a menționat Adrian Sîrbu.

Sursa: Federația Sportivă Națională de Minifotbal din Moldova

Ce ține de situația din celelalte campioane care se desfășoară sub egida Federației Sportive Naționale de Minifotbal, la finalul primei părți a actualui sezon, în Seria A, primele trei locuri sunt ocupate de Mold Progress II Durlești, Pelliron și ETOP, iar podiumul în Seria B este completat de TehMet II, Linella și UAM.

Sursa: Federația Sportivă Națională de Minifotbal din Moldova
Sursa: Federația Sportivă Națională de Minifotbal din Moldova

De partea cealaltă, în Seria C1, campioana de toamnă este Red Devils II, aceasta fiind urmată de Fresh Start și Young Boys, în timp ce în Seria C2, primele trei poziții au fost ocupate de MAIB II, Smart Process, respectiv Army-CSAN.

Sursa: Federația Sportivă Națională de Minifotbal din Moldova
Sursa: Federația Sportivă Națională de Minifotbal din Moldova

În Campionatul Moldovei la minifotbal, disputat sub egida Federației Sportive Naționale de Minifotbal și Liga Minifutbola-Pridnestrovia participă circa 1.800 de jucători care reprezintă 94 de echipe din 21 de localități de pe ambele maluri ale Nistrului. Partea a doua a sezonului este programată se înceapă în debutul lunii martie.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata