FOTO/ PAS ar fi instalat corturi electorale pe lângă instituții de învățământ. Ceban: „Prima dată văd așa ceva”

Reprezentanții organizației de tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS Youth), ar fi instalat mai multe corturi pe lângă instituțiile de învățământ din capitală. Acest fapt a fost semnalat de către Primarul general, Ion Ceban, care se arată nemulțumit de această acțiune și o califică ca fiind electorală. 

„După ce au micșorat esențial bugetul pentru domeniul educațional cu aproximativ 200 de milioane pentru anul viitor, mai au obrazul să apară în fața oamenilor. După ce incompetenții au cauzat daune majore instituționale, economice și sociale prin toată tara, au ieșit ca musca la arat prin Chișinău”, a scris Ion Ceban.

Potrivit lui, reprezentanții PAS Youth ar fi trimis o solicitare pentru amplasarea „corturi electorale la intrările în instituțiile educaționale.”

„Cred că așa cum este nociv fumatul și am interzis vânzarea produselor din tutun la 200 de metri de instituțiile educaționale, așa trebuie să procedăm și cu politicul. Din campania electorală nu au ieșit. Aduc aminte Gălbenelilor că sunt un partid care se află la conducere și nu în opoziție și au 63 de deputați incompetenți care știu să comenteze doar ce face Primăria Chișinău(…) Prima dată văd așa ceva. Da mai lucrați oleacă, nu spălați creierii copiilor și așa aveți toată presa, toți trollii plătiți, măscărici pe la talk-show-uri și așa numitele emisiuni de pamflete”, a adăugat Ion Ceban.

Sursa: Facebook/Ion Ceban

În context, acesta menționează că ar fi făcut un apel către toate instituțiile educaționale municipale și direcția de profil, „nu faceți adunări politice în timpul orelor de lucru.”

„Toți deputații și membrii de partid nu au ce căuta prin instituții. Nu e suficient că vă duceți să umflați capul cu prostii care nu le realizați niciodată, dar încă și în timpul orelor de muncă. După ore, cât doriți, fiecare separat stați cu fiecare deputat și membru de partid. Public unele dintre adrese!”, a conchis Ceban.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata