Gata cu restricțiile. ASP: Toate documentele vor fi perfectate în regim obișnuit

Agenția Servicii Publice (ASP) a anunțat că, începând cu ziua de vineri, 4 noiembrie, toți cetățenii Republicii Moldova își pot perfecta actele pe suport de policarbonat (buletinele de identitate, permisele de conducere și certificatele de înmatriculare) fără restricții, la toate termenele și fără a prezenta documente confirmative, în cazul în care solicitantul comandă documente în regim de urgență.

Potrivit Agenţiei, persoanele cărora li s-au înmânat documente provizorii în locul actelor pe suport de policarbonat vor fi contactate pe parcursul acestei luni de către reprezentanții ASP și vor fi invitate la sediile instituţiei pentru a li se înmâna documentele mecanolizibile.

Precizăm că, în septembrie-octombrie curent, Agenția Servicii Publice a migrat către alt sistem de personalizare a datelor, trecând la o nouă tehnologie de perfectare a documentelor mecanolizibile pe suport de policarbonat, cu un grad sporit de securitate. Majoritatea țărilor europene au trecut deja la această tehnologie, inclusiv Ucraina.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata