Gavrilița vine mâine în Parlament. Își va prezenta programul

Parlamentul Republicii Moldova se va întruni mâine în ședință plenară, în cadrul căreia urmează a fi examinat proiectul de hotărâre pentru aprobarea Programului de activitate al Guvernului și acordarea votului de încredere Guvernului.

Programul de guvernare și lista cabinetului de miniștri a Guvernului Gavrilița au fost depuse pe 8 februarie la Secretariatul Parlamentului.

Din echipa propusă de Natalia Gavriliță fac parte Viorel Cibotaru, viceprim-ministru pentru Reintegrare, Rozalina Albu, ministrul Finanțelor, Sergiu Litvinenco, ministrul Justiției, Ion Luca, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ala Nemerenco, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Anatolie Nosatîi, ministrul Apărării, Mihai Popșoi, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ana Revenco, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Spînu, ministrul Economiei și Infrastructurii și Anatolie Topală, ministrul Educației, Culturii și Cercetării.

Pe 27 ianuarie curent, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a înaintat-o pe fosta ministră a Finanțelor, Natalia Gavrilița, la funcția de prim-ministru.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata