Grosu: „În lista următorului Guvern se vor regăsi și nume care au mai fost și în garnitura doamnei Gavrilița și din garnitura în care am avut eu onoarea să fiu”

„În listă se vor regăsi și nume care au mai fost și în garnitura doamnei Gavrilița și din garnitura în care am avut eu onoarea să fiu, dar vor fi și nume noi”.

Despre aceasta a declarat președintele interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu, în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi”  de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite ZdG.

„Suntem pe ultima sută de metri de definitivare a listei, a programului, care derivă din programul pe care l-am avut în campania electorală.

Așteptăm momentul în care Parlamentul să devină funcțional, să aibă loc consultările fracțiunilor cu președintele țării, desemnarea candidatului, purcedem la consultări care trebuie să aibă loc în mod firesc, după care investim Guvernul.

Se vor regăsi și nume care au mai fost și în garnitura doamnei Gavrilița și din garnitura în care am avut eu onoarea să fiu și vor fi și nume noi”, a declarat președintele interimar al PAS, Igor Grosu.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata