Grosu: „Victoria nu este doar a PAS, ci este o victorie împotriva corupției”

Președintele interimar al PAS, Igor Grosu, a venit cu un mesaj către cetățeni, după victoria categorică obținută în aceste alegeri parlamentare anticipate.

„Dragi cetățeni, sunt onorat să vin cu recunoștință în fața voastră, pentru rezistența cu care ați ținut piept hoților, pentru că nu ați cedat nicio clipă și nu ați încetați să credeți în țara noastră. Vă mulțumim! Este victoria cetățenilor împotriva corupției. Am reușit să câștigăm încrederea cetățenilor din numeroase raioane”, a declarat Grosu.

„Mai mult de jumătate din cetățeni au votat pentru schimbări serioase în țara noastră. Avem datoria să o îndreptățim. Știm cât de mult avem de muncit. Este nevoie de eforturi solide, ca să putem scoate țara la lumină. Va fi nevoie de toți pentru a reuși. Nu va fi ușor să faci dintr-o țară coruptă una prosperă. Mandatul este oferit pentru a face astfel de lucruri. Urmează luni și ani de lucru, de schimbări. Vă promitem un lucru: nu vom înceta să vă ascultăm. Ne dorim să numim cât mai repede un Guvern”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata