Zi de naștere cu sfârșit tragic, la Strășeni. Unul dintre petrecăreți ar fi fost ucis de o poartă de fotbal

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând pe un teren de fotbal cu una dintre porți prăbușită peste gât. Descoperirea macabră a avut loc în dimineața zilei ieri, 23 Iulie, în jurul orei 09:19, în localitatea Romanești, din raionul Strășeni, transmite pulsmedia.md.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 45 de ani, iar cadavrul acestuia a fost descoperit de către un trecător care imediat a alertat poliția.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Strășeni unde au găsit cadavrul la sol, pe spate, iar pe gâtul acestuia stătea bara metalică a porții de fotbal de pe teren.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că în noaptea de sâmbătă spre duminică, victima a petrecut pe malul iazului, la o zi de naștere, unde împreună cu alți petrecăreți ar fi consumat alcool, după care în jurul orei 02:30, ar fi decis să plece spre domiciliul său din localitatea Zamciogi, din același raion, însă și-a găsit moarte în circumstanțe necunoscute pe terenul de fotbal din Romanești.

Medicii-legiști veniți la fața locului vizual nu ar fi depistat și alte urme de moarte violentă în afară de cele provocate de poarta de fotbal, iar cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a se stbili cu exactitate cauza decesului.

Totodată, pe acest caz a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele în care a s-a produs tragedia.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata