Igor Dodon: „Oamenii vor apăra victoria președintelui”

Oamenii vor ieși la proteste, după anunțarea rezultatului final al alegerilor prezidențiale, doar pentru a apăra victoria președintelui. Acesta a fost răspunsul oferit de către actualul șef al statului Igor Dodon la întrebarea primită în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”, în ce caz ar putea să scoată moldovenii în stradă.

„Noi, indiferent de rezultat, noi nu vom chema oamenii în stradă și nu vom scoate oamenii la proteste. Doar într-un singur caz am putea să-i scoatem, pentru a apăra victoria președintelui Republicii Moldova Igor Dodon.”

De altfel, Igor Dodon rămâne ferm pe poziție și declară că alegerile nu vor putea fi fraudate, iar victoria sa va fi una meritată.

„Eu cred că noi avem toate șansele și noi vom învinge în acest scrutin prezidențial, pentru că oamenii sunt înțelepți. Asta e diferența, ei vor haos. Dacă nu pot să ajungă la guvernare, ei vor haos. Nu lucrul acesta nu-l dorim și nu vom provoca acest haos.”

Anterior, când candidata PAS, Maia Sandu a declarat că Igor Dodon va frauda aceste alegeri, președintele țări a spus clar că acest lucru nu ține de personalitatea sa, precizând că toate aceste învinuiri nu sunt decât niște halucinații electorale, provocate de neputință, zice Dodon.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata