Igor Dodon: „Plahotniuc nu se va ascunde la nesfârșit”

Fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc nu va reuși să se ascundă la nesfârșit. Declarația îi aparține șefului statului, Igor Dodon, și a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova, unde a mai spus că nu trebuie să se vorbească despre eventualul arest al lui Plahotniuc, ci să se acționeze cât mai promt.

„Toți cei care au încercat să fenteze legea și au fugit din țară nicăieri nu se vor putea ascunde. Nici în SUA și nici în alte locuri, deși America l-a ținut una an și două luni.”

Totodată, președintele a mai precizat că Procuratura Generală și Ministerul de Interne dețin toate informațiile despre deplasările lui Plahotniuc în România și Turcia, precum și despre ultimile acțiuni întreprinse de acesta.

„Noi știm că, în ultima săptămână, mai mulți foști deputați democrați au fost in Turcia. Noi cunoaștem toate aceste detalii.”

Amintim că ieri, după ce Procuratura Generală a solicitat autorităților din Turcia extrădarea fostului lider al Partidului Democrat, Ministerul Afacerilor de Interne, printr-un comunicat de presă, a anunțat că au fost făcute nenumărate demersuri pe filiera bilaterală către SUA, România și Turcia, pentru a verifica unele informații cu referire la Vladimir Plahotniuc.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata