Igor Grosu, aflat la București, s-a întâlnit cu Ludovic Orban: „Am convenit să reanimăm relațiile la nivel interparlamentar pe mai multe domenii”

 Aflat în vizită oficială la București, Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit cu Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ludovic Orban.

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind dezvoltarea dialogului bilateral și importanța consolidării cooperării interparlamentare. Igor Grosu a mulțumit României, în calitate de membru al UE și lui Ludovic Orban personal pentru Programul de asistență tehnică și financiară, oferit țării noastre de autoritățile de la București.

”I-am mulțumit Domniei Sale pentru implicare și sprijinul acordat de-a lungul timpului. Această relație de prietenie dintre statele noastre generează beneficii concrete pentru cetățeni și ne ajută în continuare să luptăm pentru un viitor mai bun. Am convenit să reanimăm relațiile la nivel interparlamentar pe mai multe domenii, iar o primă dovadă sunt întrevederile colegilor mei cu conducerea Comisiilor parlamentare omoloage din Camera Deputaților. Sunt sigur că pe durata mandatului nostru, relațiile dintre cele două instituții fundamentale vor atinge cel mai înalt grad de cooperare de la Independență încoace”.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a reiterat disponibilitatea statului român de a susține Republica Moldova pe toate dimensiunile.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata