Igor Munteanu îi cere Procurorului General să prezinte „nume și învinuiri” în dosarele „Furtului Miliardului” și Aeroportului

Deputatul Platformei DA, Igor Munteanu, îi cere procurorului general, Alexandr Stoianoglo, să prezinte informații despre dosarele privind privatizarea Aeroportului și „furtul miliardului”.

„E timpul să aflăm nume și învinuiri. Pe dosarele de rezonanță care ne-au încărunțit. Vrem ca aceste nume sa fie pronunțate apăsat de actualul Procuror General. E ultima lui șansă. Au trecut ani de cercetare penală și control judiciar. Miercuri, am solicitat Procurorului general sa ne comunice care este statutul procesual penal al persoanelor implicate in fraudarea concursului de concesionare al Aeroportului, AIR Moldova, GSA. La fel, am cerut sa stim calificarea penală a persoanelor din Guvernul RM care au alocat și nu au restituit banii din buget in anii 2014-2015 ca sustinere pentru deponenții celor 3 bănci sistemice (BEM, BS și Unibank). Asta cer toți cetățenii onesti din R. Moldova”, a declarat Igor Munteanu.
Procuratura generală nu a reacționat, deocamdată, la acest demers.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata