Ilan Șor: „Partidul „ȘOR” a lucrat și va continua să lucreze pentru oameni, indiferent de situația politică”

Partidul „ȘOR” a lucrat și va continua să lucreze pentru oameni, indiferent de situația politică”, spune Ilan Șor, deputat în Parlament, fugit din țară în 2019, condamnat la 7,5 ani de închisoare de prima instanță și anunțat în căutare internațională.

Declarațiile vin în contextul în care, după cum anunță formațiunea sa într-un comunicat de presă, au fost deschise încă două magazine sociale „MeriȘor”.

„În prezent, facem un alt pas spre extinderea unuia dintre cele mai importante proiecte – rețeaua de magazine sociale. Alte două magazine sociale mobile și-au început activitatea în raionul Nisporeni. Asta înseamnă că mai mulți oameni vor avea posibilitatea să cumpere produse alimentare, la un preț accesibil. Astfel, o parte din salarii și pensii vor rămâne la oameni, nu la comercianți și intermediari. Acest lucru este foarte important, având în vedere criza economică și socială, când a crescut chiar și prețul pâinii. Vă reamintesc faptul că pâinea din magazinele sociale costă doi lei, așa cum a fost stabilit din start. Partidul „ȘOR” a lucrat și va continua să lucreze pentru oameni, indiferent de situația politică”, a declarat Ilan Șor.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata