În doar o săptămână, ARBI a pus sechestru pe bunuri în valoare de 20 de milioane de lei

Doar în ultimele șapte zile, au fost puse sub sechestru bunuri de aproape 20 de milioane de lei de Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale a CNA. Este vorba despre bunuri care au fost dobândite ilegal și au fost sechestrate în cadrul unei cauze penale.

Potrivit ARBI, au fost aplicate sechestre pe 33 de bunuri, inclusiv capital social, încăperi locative şi nelocative, construcţii locative şi nelocative, terenuri pentru construcţii şi agricole. De asemenea, pe parcursul săptămânii trecute, angajații ARBI au finalizat cinci delegaţii pe patru cauze penale în privinţa a cinci subiecţi, au elaborat 11 note analitice care au vizat 36 de persoane, au întocmit opt avize consultative privind evaluarea a cinci bunuri mobile şi patru imobile.

Amintim că, în primele luni ale anului, Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale a aplicat sechestre pe bunuri, dobândite ilicit, în sumă de peste 90 de milioane de lei, iar în 2020, cifra acestora a fost estimată la aproximativ 1,5 miliarde de lei.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata