În weekend, vremea ne va bucura cu soare

După o întreagă săptămână în care cerul a fost în cea mai mare parte acoperit cu nori, iar maxima a fost mult prea joasă pentru începutul lunii iunie, vremea de afară ne va bucura în weekend cu soare și temperaturi un pic mai ridicate, dar oricum joase pentru prima săptămână de vară.

Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, mâine, cerul va fi parțial senin, maxima va urca până la +24 de grade, iar vântul va bate moderat, cu posibile intensificări seara și dimineață.

Astfel, sâmbătă, la Nord, maxima va urca până la +22 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +23 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre se va situa în jurul valoarii de +24 de grade.

Noaptea, minima va oscila între +10 și +15 grade Celsius.

Conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, duminică, vremea de afară nu va suferi mari schimbări. Totuși, față de mâine, în ultima zi din weekend, în parte de Sud a țării s-ar putea să cadă ploi de scurtă durată, care vor fi însoțite de tunete și de descărcări electrice. Vântul va continua să bată moderat, cu posibile intensificări. Ce ține de debutul săptămânii viitoare, potrivit meteorologilor, maxima va continua să urce treptat, chiar dacă stopii de ploaie s-ar putea să mai cadă izolat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata