Încă o amânare în dosarul lui Ilan Șor

Ședința de judecată de la Curtea de Apel Cahul în dosarul lui Ilan Șor, învinuit de escrocherie şi spălare de bani, stabilită pentru data de 2 septembrie a fost din nou amânată.

De această dată, potrivit ZDG.md, reprezentanții Curții de Apel Cahul au precizat că ședința de judecată nu a avut loc din motiv că a expirat programul de lucru al Curții și astfel examinarea cauzei s-a amânat pentru data de 7 septembrie.

Amintim că la sfârșitul lunii iulie curent, Curtea de Apel Cahul, printr-un comunicat de presă, a informat că ședința de pe data de 24 iulie a fost amânate pe motivul neprezentării în ședința de judecată atât a procurorilor, cât și a apărătorilor inculpatului, Ilan Șor. Astfel, următoarele ședințe au fost stabilite pentru debutul lunii septembrie.

Reţinut în mai 2015, Ilan Şor a fost condamnat în 2017 la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani, dar instanţa a dispus ca pedeapsa să intre în vigoare doar după ce va deveni definitivă. Ulterior, în 2019, cu două zile înainte ca Partidul Democrat să piardă puterea, acesta a dispărut misterios din Moldova.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata